Ons bedrijf

Autobedrijf Johan Meure in Purmerend is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Betrouwbaarheid, snelle en vakkundige service met een budget prijskaartje is waar wij voor staan.

Onze onderhoudsspecialisten weten precies wat goed is voor uw auto. Van de nieuwste modellen tot auto’s met een langere ervaring, u bent bij Autobedrijf Johan Meure altijd aan het juiste adres. Voor groot of klein onderhoud, reparaties, een professionele poetsbeurt en voor de APK. Natuurlijk werken wij met A-kwaliteit onderdelen én heeft u garantie.

Autobedrijf Johan Meure gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren

Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de automotive sector op het gebied van duurzaamheid. Dit betekent niet alleen een duurzame bedrijfsvoering, maar ook het gebruik van producten en middelen die niet (onnodig) schadelijk zijn voor het milieu, onze medewerkers en onze klanten.

Er wordt gestreefd naar de meest groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. Dit blijkt in de praktijk geen tegenstrijdigheid. Want duurzaamheid heeft niets, maar dan ook niets met ‘duur’ te maken, in tegendeel zelfs.

 

Bovag garantie

Vergeet sneeuw

Met temperaturen onder de 7 graden is nú tijd voor winterbanden!

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst Johan Meure word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Vervangend vervoer?

Bij Johan Meure kunt u uit verschillende opties kiezen

Lees meer