Ons bedrijf

Autobedrijf Johan Meure is sinds 1984 hèt adres voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame occasions tegen scherpe prijzen met dezelfde zekerheden als de merkdealer.

In ruim 35 jaar hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van merkdealers, bedrijven en autotaxatiesystemen opgebouwd. Dit netwerk, onze jarenlange ervaring en een jaarlijks verkoopaantal van circa 4.000 auto’s, stelt ons in staat om perfecte kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Bewust is gekozen voor de naam ‘Dealer – Inruilauto’s’ om aan te geven dat onze auto’s minstens zo streng geselecteerd worden als bij gerenommeerde merkdealerbedrijven.

Autobedrijf Johan Meure biedt u altijd een uitgebreid aanbod van zo’n 350 jong gebruikte BOVAG occasions met lage kilometerstanden. Bij onze hoofdvestiging aan de Newtonstraat 50 vindt u al onze occasions vanaf € 17.500 euro. Hier kunt u ook altijd terecht voor al uw vragen aan één van onze medewerkers.

Bent u op zoek naar een auto tot en met € 17.500 euro? Breng dan een bezoek aan vestiging aan Westerweg 72. Hier staat namelijk het grootste aanbod budgetoccasions met lage kilometerstanden van Nederland! U kunt hier op uw gemak een keuze maken uit zeker 200 scherp geprijsde occasions.

Ons team is slechts geïnteresseerd in eerlijke, duurzame en correcte auto’s. Al onze occasions worden door ons innameteam zorgvuldig gecontroleerd op schades, een onduidelijke historie en onregelmatige kilometerstanden. Hierin schuilt voor u als klant het grootste voordeel met betrekking tot de zekerheden van ons bedrijf. Wij zijn niet geïnteresseerd in:

  • Total loss-auto’s, auto’s met WOK-melding of onzorgvuldig gerepareerde schadeauto’s
  • Ex-politieauto’s, lesauto’s, taxi’s of brandweerauto’s
  • Auto’s met een onduidelijke onderhoudshistorie of onregelmatige kilometerstanden

Bij AutoFirst Johan Meure staat service hoog in ons vaandel. Betrouwbaarheid, snelle en vakkundige service met een budget prijskaartje is waar wij voor staan.

Het onderhoud dat wij plegen aan uw auto doen wij op dealerniveau. Wij maken gebruik van professionele diagnose apparatuur en daarmee kunnen wij snel en vakkundig storingen aan ieder merk of type auto uitlezen. Dat lukt natuurlijk niet zonder onze vakbekwame monteurs. Zij dringen met deze speciale meetapparatuur door tot de kern van het probleem en zien aan de hand van de meetresultaten vaak snel welk onderdeel van uw auto de storing veroorzaakt.

Onze service adviseurs adviseren u vervolgens over de mogelijkheden en de kosten die er mee gemoeid zijn. Onze aftersales afdeling hecht veel waarde aan persoonlijke service en eerlijk advies.

Door onze transparante werkwijze en duidelijke prijsafspraken weet u als klant waar u aan toe bent. AutoFirst Johan Meure kunt u vergelijken met een open keuken. U kunt tijdens de reparatie aan uw auto namelijk wachten in onze wachtruimte met een uitzicht op onze werkplaats.

Om een lang verhaal kort te maken…. Geen gedoe, goed geregeld!

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Vervangend vervoer?

Bij Johan Meure kunt u uit verschillende opties kiezen.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij AutoFirst Johan Meure word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer