Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


Autobedrijf Johan Meure is sinds 1984 hèt adres voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame occasions tegen scherpe prijzen met dezelfde zekerheden als de merkdealer.


In ruim 35 jaar hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van merkdealers, bedrijven en autotaxatiesystemen opgebouwd. Dit netwerk, onze jarenlange ervaring en een jaarlijks verkoopaantal van circa 4.000 auto’s, stelt ons in staat om perfecte kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Bewust is gekozen voor de naam ‘Dealer – Inruilauto’s’ om aan te geven dat onze auto’s minstens zo streng geselecteerd worden als bij gerenommeerde merkdealerbedrijven.


Autobedrijf Johan Meure biedt u altijd een uitgebreid aanbod van zo’n 350 jong gebruikte BOVAG occasions met lage kilometerstanden. Bij onze hoofdvestiging aan de Newtonstraat 50 vindt u al onze occasions vanaf € 17.500 euro. Hier kunt u ook altijd terecht voor al uw vragen aan één van onze medewerkers.


Bent u op zoek naar een auto tot en met € 17.500 euro? Breng dan een bezoek aan vestiging aan Westerweg 72. Hier staat namelijk het grootste aanbod budgetoccasions met lage kilometerstanden van Nederland! U kunt hier op uw gemak een keuze maken uit zeker 200 scherp geprijsde occasions.


Ons team is slechts geïnteresseerd in eerlijke, duurzame en correcte auto’s. Al onze occasions worden door ons innameteam zorgvuldig gecontroleerd op schades, een onduidelijke historie en onregelmatige kilometerstanden. Hierin schuilt voor u als klant het grootste voordeel met betrekking tot de zekerheden van ons bedrijf. Wij zijn niet geïnteresseerd in:

 • Total loss-auto’s, auto’s met WOK-melding of onzorgvuldig gerepareerde schadeauto’s
 • Ex-politieauto’s, lesauto’s, taxi’s of brandweerauto’s
 • Auto’s met een onduidelijke onderhoudshistorie of onregelmatige kilometerstanden


Bij AutoFirst Johan Meure staat service hoog in ons vaandel. Betrouwbaarheid, snelle en vakkundige service met een budget prijskaartje is waar wij voor staan.

Het onderhoud dat wij plegen aan uw auto doen wij op dealerniveau. Wij maken gebruik van professionele diagnose apparatuur en daarmee kunnen wij snel en vakkundig storingen aan ieder merk of type auto uitlezen. Dat lukt natuurlijk niet zonder onze vakbekwame monteurs. Zij dringen met deze speciale meetapparatuur door tot de kern van het probleem en zien aan de hand van de meetresultaten vaak snel welk onderdeel van uw auto de storing veroorzaakt.


Onze service adviseurs adviseren u vervolgens over de mogelijkheden en de kosten die er mee gemoeid zijn. Onze aftersales afdeling hecht veel waarde aan persoonlijke service en eerlijk advies.

Door onze transparante werkwijze en duidelijke prijsafspraken weet u als klant waar u aan toe bent. AutoFirst Johan Meure kunt u vergelijken met een open keuken. U kunt tijdens de reparatie aan uw auto namelijk wachten in onze wachtruimte met een uitzicht op onze werkplaats.


Om een lang verhaal kort te maken…. Geen gedoe, goed geregeld!


De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Johan Meure in Purmerend wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Johan Meure heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Purmerend.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Johan Meure in Purmerend vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst Johan Meure voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst Johan Meure!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld