Elektrisch & Hybride

Elektrisch & Hybride

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Elektrisch & Hybride

Uw specialist in elektrisch rijden!

Heeft u advies nodig over elektrische of hybride auto's? Of heeft uw elektrische of hybride auto onderhoud nodig? Dan bent u bij AutoFirst Johan Meure aan het juiste adres. Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

Edge mobility bij AutoFirst Johan Meure

 

EDGe Mobility 

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij kunnen automobilisten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan optimaal informeren en van dienst zijn.

 

Onderhoud en reparaties elektrische auto 

Het onderhoud dat wij plegen aan uw elektrische auto doen wij op dealerniveau. Wij maken gebruik van professionele diagnoseapparatuur en daarmee kunnen wij snel en vakkundig storingen aan ieder merk of type auto uitlezen. Dat lukt natuurlijk niet zonder onze vakbekwame gecertificeerde monteurs. Zij dringen met deze speciale meetapparatuur door tot de kern van het probleem en zien aan de hand van de meetresultaten vaak snel welk onderdeel van uw auto de storing veroorzaakt.

Elektrische auto's kennen ander onderhoud dan auto's met een verbrandingsmotor. Een volledig elektrische auto beschikt over veel minder bewegende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Dat betekent niet dat een elektrische auto geen onderhoud nodig heeft. Denk aan controle van het batterijenpakket, de remvoering, wielophanging en de koelsystemen. Onze serviceadviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten die er mee gemoeid zijn. Onze aftersales-afdeling hecht veel waarde aan persoonlijke service en eerlijk advies.

Door onze transparante werkwijze en duidelijke prijsafspraken weet u als klant waar u aan toe bent. AutoFirst Johan Meure kunt u vergelijken met een open keuken. U kunt tijdens de reparatie aan uw elektrische auto wachten in onze wachtruimte met een uitzicht op onze werkplaats.

Is uw elektrische auto toe aan onderhoud of een reparatie? Plan gemakkelijk online een afspraak in onze werkplaats.

 

Occasions

Heeft u nog geen elektrische auto? Wij zijn sinds 1984 het adres voor kwalitatief hoogwaardige occasions tegen scherpe prijzen, met dezelfde zekerheden als de merkdealer. We hebben een ruim aanbod elektrische en hybride voertuigen! Benieuwd? Bekijk hier ons aanbod.

 

Batterij capaciteitscheck 

Bij de aanschaf van een elektrische occasion wilt u vast weten wat de status is van de HV-batterij. Wij kunnen bij 70 procent van de huidige modellen de State of Health bepalen (SOH) van de HV-batterij. Op basis van een onderzoek, enkele berekeningen en de specificaties van de fabrikant stellen we een rapport op waarin staat hoeveel capaciteit de batterij nog heeft. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Laadpaal, laadpassen 

Wij zijn Expert in elektrisch rijden en staan voor u klaar met alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Wij geven dus ook advies over laadpassen en -kabels. Heeft u interesse in een eigen laadpaal? Onze adviseurs weten er alles van! Kom bij ons langs voor een afspraak dan nemen we de wensen door. Uiteraard kunt u uw elektrische auto bij ons voor de deur laden tijdens de afspraak.

 

Software en digitale technieken

Naast onze EV-certificering beschikken wij ook over de deelcertificering van Digitale Technieken. Wij hebben alle kennis in huis over complexe digitale technieken in de voertuigen van tegenwoordig. Wat dit betekent voor u? Dat wij met toegang tot actuele originele fabrikanteninformatie service en onderhoud rechtstreeks in u auto kunnen schrijven. Voor de meeste recente software-updates bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u vragen? U weet ons te vinden!